Wat Wij Doen

Videoproducties / Bedrijfsfilms / Commercials / Bruiloftsfilms / Instructiefilms

Video is zonder twijfel de beste manier om aandacht te trekken en om uw doelgroep te bereiken. Het is meeslepend, direct en legt een emotionele en persoonlijke band met de mediaconsument. Met onze video’s helpen wij u uw medewerkers inspireren of clicks naar klanten te vertalen. Het einde van de video is pas het begin van het proces. Of dit proces een link delen inhoudt, of de aanschaf van een productie, een aanvraag of de verandering van iemands gewoonte.

Reclamefilm

Er is geen betere manier om uw merk uit te breiden of om uw marktaandeel te vergroten dan in een professionele reclamevideoproductie te investeren. Ons team van video-experts weet resultaten te leveren. Wij creëren verhalen die mensen aanzetten tot actie, er geweldig uitzien en uw merkidentiteit versterken. Afhankelijk van uw behoeftes wordt uw boodschap vakkundig omgezet voor gebruik op het internet of op televisie.

Onze diensten zijn snel en betaalbaar. Ondanks dat wij binnen de grenzen van uw budget werken, zeggen wij met trots dat dit nooit ten koste gaat van de kwaliteit het werk.

Bedrijfsvideo

Een goede bedrijfsvideo is perfect en leidt u niet af met fouten.U begrijpt de inhoud, houdt uw aandacht bij de video en het blijft u bij lang nadat u het bekeken hebt. Een moderne video informeert uw klant over wat u heeft, hoe het werkt of leert ze ermee omgaan. On- en offline! Sensis Media vervaardigt bedrijfsfilms van de hoogste kwaliteit voor ambitieuze projecten, van alle soorten en maten. Elke video die wij produceren, ongeacht lengte of stijl, is er voor gemaakt om een meeslepende filmervaring te zijn, die uw boodschap op een aangrijpende manier overbrengt.

Conferenties / Evenementen

Leg het moment vast! Wilt u uw evenementen in de hoogste kwaliteit opnemen om het met uw klanten, medewerkers of het internet te delen? Of voor e-learning? Zet dan Sensis Media in. Met onze multicamerasetup en professionele audio-apparatuur kunt u er op rekenen dat dat wij elk detail opnemen. Creativiteit is onze drijfveer. Dit ziet u in onze video's en zal uw publiek ook niet ontkomen.

Bruiloftsfilm

Laat de mooiste dag van je leven vastleggen in een bruiloftsfilm, zodat je de dag op een later tijdstip kunt herbeleven. Een bruiloftsfilm bevat alle momenten van de dag. We filmen de emotie, het gezelschap en alles wat daar om heen gebeurt. Die ene kleine prachtige momentjes die jullie als bruidspaar met elkaar hebben, maar ook met jullie familie en vrienden.

Vervolgens maken we een prachtige bruiloftsvideo waarin we alles samenbrengen tot een mooi geheel.

Promotievideo

Heeft u een promovideo nodig om interesse te wekken voor uw project of een programma? In tegenstelling tot de beperkingen van televisiespotjes van 15 of 30 seconden, bent u met promovideo's vrij om zelf de lengte te bepalen. Sensis Media produceert graag uw volgende promo! Sensis Media werkt met u samen om uw doelgroep te bepalen en deze op een originele manier te bereiken en te prikkelen. Daarnaast kunnen wij u raadplegen hoe u het beste bestaand materiaal zoals clips, muziek en geluidsfragmenten kunt toepassen in een nieuwe, opwindende en aangrijpende promo. Van traditioneel tot onconventioneel, iedereen zal het over u hebben met de hulp van Sensis Media. En uw merk een trekpleister maken.

Niets is doelgerichter dan een promovideo met een duidelijke boodschap, afgestemd op jouw specifieke doelgroep. Onze visueel pakkende, effectieve en vooral onvergetelijke promovideo’s zijn de ideale manier om uw product te vertegenwoordigen en het aan uw doelgroep te introduceren.

Instructievideo / Instructiefilmpje

In het moderne multimedialandschap maakt een integraal deel uit van ons leven, zijn video's perfect geschikt voor training. Het is een eenvoudige en betaalbare manier om een trainingsprogramma te meer impact te geven en interessanter en effectiever te maken dan papieren instructiemateriaal. Leren vereist complexe condities en stimulaties. En het was nooit moeilijker voor een publiek om hun aandacht langere tijd op één onderwerp te houden. Wij begrijpen deze condities en houden hier rekening mee.

Heeft u een leerzame, informatieve trainingsvideo nodig die prestatie helpt verbeteren? Sensis Media heeft de oplossing.

*Wij kunnen u onze trainingsvideo’s niet laten zien wegens vertrouwelijkheidsovereenkomsten (NDA) met onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor uw individuele wensen en opties voor uw eigen video, of om ons werk in onze studio te bekijken.