Over Ons

Kwaliteit video-diensten

Sensis Media Productions is een Nederlands videoproductiebedrijf. Sinds onze lancering in 2015 streven wij ernaar om de meest kwalitatieve videodienst te leveren en hebben wij ons in een korte tijd naar de top van mediaproductie gewerkt.Geïnspireerd door globale trends in reclame- en televisieproductie, zijn we het bedrijf begonnen met unieke passie en vaardigheid.

 

Wij werken uitsluitend met de nieuwste technologie , software én hardware,om de meest kwalitatieve video’s in ieder gewenst formaat te produceren, voor ieder medium; van het internet, tot televisie en reguliere formats. Ons werk is beïnvloed door pop- science en -cultuur, geschiedenis, fotografie, architectuur, moderne muziek en kunst, sport en futurisme.

Bekijk onze production reel

Elk project wordt geleid door drie hoofdprincipes

CLIËNT

Compromisloze klanttevredenheid is onze obsessie…

De sleutel tot onze succes is zo oud als handel zelf: geef de klant wat hij wil, wanneer hij wil, zonder uitzonderingen. En omdat sterke bedrijfsrelaties de hoekstenen van een sterk team zijn, behandelen we elke cliënt, ongeacht van grootte, met diep respect. En reageren wij altijd tijdig op vragen en zijn we uitzonderlijk behulpzaam.

PROJECT

Doelgericht; Merkeigen…

De kern van een betekenisvolle en spraakmakende boodschap is duidelijkheid en afstemming op uw doelgroep. We streven ernaar uw huisstijl te vertalen in ons werk door nauw met u samen te werken. Sommige bedrijven zijn conservatiever, terwijl andere graag de grenzen opzoeken. Door de taal en cultuur van uw bedrijf te leren kennen garanderen we een doelgericht en merkeigen productie.

CREATIVITEIT

Bedrijfsvideos met finesse…

Het verhaal staat centraal. Een sterk concept met een doordachte scenario zijn de hoekstenen van onze producties. Wij maken saaie bedrijfsvideos verleden tijd. Wij zijn trots op onze artistieke touches die leven blazen in uw bedrijfsvideos door vernuft beelden, geluid en media te combineren, om te garanderen dat uw boodschap uw doelgroep grijpt en ze niet meer loslaat. Wij produceren meer dan alleen video’s; wij produceren resultaat.

Ons Team Bestaat Uit Uitzonderlijk Creatieve Leden

thano

Thano Karatziotis

Directeur & Videofilmer
29914752585_253ece76bb_o2

Wioleta Rostek

Office Manager
Kosta

Κosta Βouma

Communicatiemanager