GoPro’s Karma drone tilt nieuwe cameralijn tot ongekende hoogten

Op maandag werd de wereld verrast met het nieuws over de nieuwe GoPro camera’s. De marktleider in draagbare actioncams. De nieuwe lijn bestaat uit de Hero 5 Black en Hero 5 Session.

GoPro zetten grote stappen met hun nieuwe minicamera’s door de toevoeging van voice commands. En nu kun je zorgeloos je GoPro zonder case in het water laten vallen, want beide modellen zijn volledig waterdicht. Het enige verschil tussen de camera’s is dat de Hero 5 Black een ingebouwde GPS-functie en touchscreen heeft; Functies die ontbreken bij zijn (letterlijk) kleinere broertje.Daarnaast stellen beide camera’s je in staat om je content automatisch te uploaden naar GoPro’s cloudservice Plus. Zorgeloos terwijl je GoPro aan het opladen is!

 

Op een hoger niveau dan zijn voorgangers

Naast upgrades aan de camera zelf zijn er ook een aantal nieuwe accessoires verkrijgbaar. Met name de Karma drone. De ultieme GoPro-mount waarmee je moeiteloos de lucht kunt verkennen. Hij is gemakkelijk op te vouwen zodat je hem in een rugzak kan meenemen. En komt uitgerust met een gamepad-achtige controller met touchscreen!

 

 

Release

De GoPro Hero 5 Session en GoPro Hero 5 Black zijn beide vanaf 2 oktober verkrijgbaar, voor respectievelijk $299 en $399. De Karma drone komt enkele weken later uit, op 23 oktober met een prijskaartje van $799,00. Bundels van de nieuwe actioncams en drone zullen ook verkrijgbaar zijn.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.