De iPhone 7 vergeleken met een professionele filmcamera

Elke keer dat Apple een nieuwe iPhone uitbrengt is er wel een backlash tegen de functionaliteit (of gebrek eraan). Dit was zeker het geval bij de iPhone 7, waarbij de hoofdtelefoonuitgang verdacht afwezig was. Maar wat hij mist in geluid compenseert hij ruimschoots in beeld. En om dit op de proef te stellen heeft Youtuber Parker Walbeck dezelfde film tegelijkertijd met de iPhone 7 en de professionele RED Weapon gefilmd.

Resultaten waar Apple trots op mag zijn! Als je weet wat je doet(!) kun je echt mooie beelden uit het apparaat krijgen. Beelden die je zeker aan de wereld kan laten zien.

Daarmee wil Walbeck niet zeggen dat er geen verschillen zijn. Het is immers een vergelijking tussen de camera van een $600 kostende telefoon met een professionele filmcamera van $50.000. Maar de meeste mensen kijken naar filmpjes op Youtube, op hun tablet of hun smartphone. En op deze kleine schermpjes zijn de verschillen voor de meeste mensen niet of amper te zien.

Dus maak je niet druk om de gear die je wel of niet hebt. Ga gewoon de wereld in, laat je creativiteit z’n gang gaan en deel je werk. Wie weet is dit je opstapje naar Hollywood!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.